Deserturi delicioase

Negreasa cu caramel (12 portii) Ingrediente
 
2/3 cana cu faina
1/3 cana cacao
1/2 lingurita praf de copt
1/4 lingurita cu sare
2 oua
1/4 cana cu substituent de oua
3/4 cana cu zahar
1/4 lingurita cu esenta de vanilie
6 linguri cu unt
2 linguri de nuci pisate marunt
2 linguri cu caramel
 

Mod de preparare
 
  • incalzeste cuptorul la 350°, unge o tava normala cu grasime si las-o deoparte;
  • intr-un bol mai mare amesteca faina, cacao, parful de copt si sarea si lasa-l deoparte;
  • intr-un alt bol cu ajutorul mixerului bate albusurile cu substituientul de oua pana se fac spuma;
  • adauga zaharul si esenta de vanilie si amesteca pana cand compozitia incepe sa se ingroase;
  • treptat adauga amestecul de faina, cacao si praf de copt si unt si amesteca pana se omogenizeaza;
  • dupa ce s-a omogenizat toarna continutul in tava unsa si presara nucile de deasupra;
  • tava este introdusa la cuptor timp de 25 de minute sau pana cand scobitoarea introdusa in plat este scoasa curata;
  • inainte de servire, stropeste prajitura cu siropul de caramel.
 

Informatii nutritionale:
140 calorii, 5 g grasimi, 140 mg sodiu, 3 g proteine, 0 mg colesterol, 21 g carbohidrati, 13 g zahar, 4% fier, 6% vitamina A, 2% calciu.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 8 Sep 2009, 22:28
    alina_2009@yahoo.com

    mi separe cam complicat de preparat...:-?

    0
    0

  • manuela pe 21 Dec 2007, 09:49
    Negresa cu caramel

    E super, copiii mei au fost incantati doar cand au vazut foto...o voi face cu gandul la voi si va urez multa sanatate, daruri frumoase si multe realizari. LA MULTI ANI!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod