1 portie
- Carne de vita cubulete - 120g
- Sos de soia - 2 linguri (30 ml)
- Otet de vin rosu - 2 linguri (30 ml)
- Maghiran uscat - 1 lingurita (5 ml)
- Rosie proaspata - 1
- Ardei - 1/2 cana (125 ml)
- Sare si piper dupa gust
Taiati carnea in 4 cuburi. Intr-un bol de sticla turnati sosul de soia, otetul de vin si adaugati maghiranul. Inmuiati bine carnea in acest amestec si lasati la macerat, in frigider, minumum 2 ore. Scurgeti bine. Taiati rosia si ardeiul in bucati. Alternati pe o frigaruie carnea si legumele. Incalziti cuptorul gril si apoi puneti frigaruia 12-15 minute, rotind. Sub frigaruie plasati o tavita pentru scurgere. Sarati foarte putin si piperati cand frigaruia este gata. Serviti pe o farfurie calda.
Continut pe portie:
- Glucide: 16g
- Grasimi: 9g
- Proteine: 30g
- Calorii: 259
Posteaza comentariu