Ingrediente
1 cana unt de arahide
1/4 cana de unt
1 lingura de lapte
8 patratele de ciocolata
1 lingura de smantana
250 g zahar praf
Mod de preparare
- intr-un bol se amesteca zaharul praf cu unt de arahide, lapte si unt;
- se ia cate putin din compozitie si se confectioneaza cateva oua;
- se lasa la frigider timp de 1 ora;
- se taie ciocolata in bucati mici, se adauga smantana si se pun la topit intr-un castron pe aburi (la foc mediu);
- se amesteca in continuu pana se obtine o compozitie omogena;
- se ia cu furculita fiecare ou cu unt de arahide si se scufunda in ciocolata;
- se pot decora cu bomboane colorate.
Informatii nutritionale: 308 kcal; 16,5 g grasimi; 8 mg colesterol; 105 mg sodiu; 39 g carbohidrati; 2 g fibre; 5,1 g proteine.
Posteaza comentariu