10 delicii sarate si dulci pentru Paste

Rulouri de sparanghel cu sunca (16 bucati) Ingrediente
1 lingura ulei de masline
15 bucati de sparanghel
16 felii de sunca

Mod de preparare:
  • se incalzeste in prealabil cuptorul;
  • se aseaza o folie de aluminiu pe fundul tavii de copt si se toarna uleiul de masline;
  • se ruleaza fiecare bucata de sparanghel intr-o felie de sunca si se aseaza pe rand in tava de copt;
  • se introduc la cuptor si se lasa timp de 5 minute;
  • se scoate tava, se agita si se introduce din nou la cuptor pentru inca 5 minute;
  • se serveste imediat.

Informatii nutritionale: 64 kcal; 5,4 g grasimi; 13 mg colesterol; 279 mg sodiu; 0,7 g carbohidrati; 0,3 g fibre; 3,1 g proteine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod