Patrunjelul - o pastila de multivitamine
Din punct de vedere nutritiv patrunjelul este o multivitamina culinara; un intreg depozit de substante nutrivite. Contine cantitati mari de beta caroten, vitamina B12, clorofila, calciu, mai multa vitamina C decat citricele si aproape toate celelalte substante nutritive cunoscute. Astfel, acesta ajuta mecanismele de aparare ale organismului si suprima bacteriile daunatoare deoarece este un puternic fortifiant al imunitatii.
Din punct de vedere nutritiv patrunjelul este o multivitamina culinara; un intreg depozit de substante nutrivite. Contine cantitati mari de beta caroten, vitamina B12, clorofila, calciu, mai multa vitamina C decat citricele si aproape toate celelalte substante nutritive cunoscute. Astfel, acesta ajuta mecanismele de aparare ale organismului si suprima bacteriile daunatoare deoarece este un puternic fortifiant al imunitatii.
Comentarii (6)
Este un articol interesant, foarte folositor. Multumesc
Patrunjelul este alimentul vietii, este unul din cele 5 alimente esentiale.
Chestiuni cu adevarat interesante si bine de stiut de oricine isi doreste o sanatate de fier si o viata lunga.
Foarte interesant. As dori cat mai multe informatii asemanatoare.
O leguma dupa ce este preparata isi pierde din vitamine/proteine/etc. Cum am putea patrunjelul crud cand are un gust naspa.. :| Aveti idee de feluri de mancare cu patrunjel crud? :D
Este foarte bun articolul. Dar mai multe informatii si despre consumul lui, in stare naturala? In mancare? Este o diferenta, prin fierbere isi pierde din calitatile sale.
Posteaza comentariu