Avocado
Potrivit The World's Healthiest Food, avocado este o buna sursa de vitamina K, fibre (7,30 g), vitamina B6, vitamina C, folati, cupru si potasiu (contine mai mult potasiu decat o banana de marime medie). Este bogat in grasimi mononesaturate, adica aceleasi grasimi care sunt necesare pentru sanatatea inimii si se mai gasesc in uleiul de masline.
Un avocado copt, bun pentru consum, trebuie sa fie putin moale si sa nu prezinte pete sau zgarieturi. Fructele mai tari pot fi coapte acasa si astfel scade si riscul ca acestea sa fie lovite sau zgariate. Pot fi lasate intr-o punga de hartie sau intr-un cos de fructe la temperatura camerei, timp de cateva zile, pana se coc. In timp ce se coc, coaja acestora va deveni mai inchisa la culoare.
Comentarii (3)
e ok.mai putin meniurile alea pt. oameni bogati sau pt. americani.as dori meniuri simple(nu cus-cus,sau pizza cu branza de capra sau rucola de care n-am auzit)ca imi da sotia cu ele in cap.
mi-a placut. instructiv.
excelent articol!
Posteaza comentariu