Ingrediente
paste (dupa preferinta)
4-5 catei de usturoi maruntiti
4 rosii mari sau o cana cu rosii cherry
2 linguri ulei de masline
1 ceapa mica maruntita
4-5 ciuperci fierte la abur in prealabil
sare si piper
parmezan (optional)
boabe de fasole (optional)
Mod de preparare
- se pun pastele la fiert, iar la final se stinge focul si se lasa cateva minute sub capac inainte de a le strecura;
- se pune usturoiul, ceapa si uleiul de masline intr-o tigaie, dar nu mai mult de 3-4 minute cat se rumenesc putin;
- adauga apoi ciupercile maruntite, rosiile (intregi sau maruntite) si busuiocul, lasand la foc mediu 5-10 minute;
- se toarca sosul peste pastele caldute si se orneaza cu frunze de busuioc si parmezan (dupa preferinta).
Comentarii (4)
rosiile crude sunt cele mai bune ,vitaminele continute in ele fortifica organismul in mod natural
Exista anumite elemente in rosii, spanac, morcovi care se resorb mai bine din forma fiarta a acestor legume... In concluzie, este bine se le consumam si fierte (coapte), si crude...
nu este adevarat, daca pui rosiile in apa fierbite isi pierd toti nutrientii pe care le contin. Mai documentati-va
un articol foarte bun, din care poti invata multe
Posteaza comentariu