Mic dejun în Turcia
O masă încărcată cu farfurii şi farfurioare pline cu tot felul de bunătăţi nu are cum să nu-ţi schimbe dispoziţia şi să te încarce cu energie pozitivă din bună dimineaţă. Turcii ştiu să se răsfeţe şi aleg la micul dejun brânza feta, roşiile, castraveţii, măslinele, pâinea prăjită, gemul, cârnaţii tradiţionali, lipiile, ceaiul negru sau cafeaua şi tot felul de salate sau pateuri făcute din legume.
Mic dejun în Polonia
Ouăle jumări ornate cu felii de cârnaţi tradiţionali, chifteluţe din cartofi şi o salată de crudităţi constituie un mic dejun apetisant, fiind preferat de polonezi.
Mic dejun în Hawaii
Fructele în multe culori, untul proaspăt şi o chiflă prăjită constituie un mic dejun colorat care îţi înseninează toată ziua.
Mic dejun în Suedia
Pannkakor sau clătitele cu fructe, sirop şi gem constituie un mic dcejun apetisant servit adesea în Suedia.
Posteaza comentariu