Un nou studiu de la Universitatea Purdue a aratat ca uleiul de masline extra virgin ar putea fi cea mai buna alegere pentru asezonarea salatei
atunci când vine vorba de a absorbi nutrientii din legume. Grasimile mononesaturate din uleiurile de masline extra virgine asigura absorbția mai eficientă de carotenoizi, pigmenți si antioxidanti din legume și fructe.
Monini va propune 2 variante de ulei de masline extra virgin pentru asezonarea salatelor usoare de vara: Monini Classico: Este un ulei de măsline extra virgin ușor de recunoscut datorită caracteristicilor sale echilibrate, senzorial armonioase și datorita aromei intense si versatile.
Rotația mare pe rafturile hypermarketurilor, combinata cu o imagine de marcă si calitate incontestabile face o preferință de top în lanțurile de distribuție moderne. Cu un gust cu adevărat echilibrat completează într-adevăr orice fel de mâncare și este întotdeauna favoritul consumatorilor. Pentru toate aceste motive Monini Classico este cel mai bine vandut ulei de masline extra virgin de pe piața italiană. Un adevarat numar 1!
Monini Delicato: Uleiul de masline extra virgin Delicato beneficiaza de toate proprietatile nutritive ale unui ulei de măsline extra virgin, dar aroma sa este mai ușoară si catifelata.
Monini O alegere savuroasa si sanatoasa!
Posteaza comentariu