8 torturi pentru Revelion. Invaţă noi reţete delicioase şi apetisante!
6 din 9
6. Tiramisu cu vişine
Ingrediente:
- 16 -20 pişcoturi- 250 grame brânză mascarpone
- 4 ouă
- 4 linguri cu zahăr
- 1 lingură de cacao pudră
- esenţa de migdale
- 1 ceşcuţă de vişinată
- vişine din vişinată.
Preparare:
1. Separă albuşurile de gălbenuş. Amestecă foarte bine gălbenuşurile cu zahărul, până se transformă într-o cremă spumoasă. Adaugă esenţa de migdale.2. Bate albuşurile spumă şi încorporează-le încet în crema de gălbenuş, apoi adaugă brânza mascarpone.
3. Aşază pişcoturile, într-un strat, într-o tavă potrivită. Stropeşte-le cu vişinată şi presară vişine din belşug peste pişcoturi. 4. Pune un strat de cremă, apoi din nou pişcoturi.
5. Adaugă vişinata, vişine şi crema. Pudrează din belşug cu cacao. Lasă prăjitura la rece cel puţin cinci ore înaite să o serveşti.
MAI MULT DESPRE:
desert, cheesecake, reţete tort, tort revelion, tort cu portocale, tort cu căpşuni, reţete desert
Comentarii (2)
Pare un tort din alimente neprelucrate..crude ..bravo ..sanatate maxima :)
Bunesi cu aspect frumos.O sa incercsi eu.
Posteaza comentariu