2 portii
- Carne de vitel slaba, tocata - 240g
- Ceapa tocata - 1/2 cana (125 ml)
- Ciuperci Worcestershire - 1/2 lingurita (2 ml)
- Busuioc - 1/2 lingurita (2 ml)
- Curry - 1 lingurita (5 ml)
- Supa de pui - 1 cana (250 ml)
- Pasta de rosii - 1/2 lingurita (2 ml)
- Piper negru - 1 varf de cutit
- Mustar de Dijon - 1 lingurita (5 ml)
- Patrunjel - 2 linguri (30 ml)
Intr-un vas puneti carnea, adaugati jumatate din ceapa, din patrunjel si din busuioc, apoi curry si piper. Amestecati bine si faceti 8 chiftele. Puneti supa, restul de ceapa, ciupercile, patrunjelul si busuiocul ramase, sosul Worcestershire si piperul intr-un vas acoperit la microunde, 5 minute si aduceti la fierbere. Puneti chiftelele in lichidul care a fiert. Acoperiti si mai puneti la microunde, la temperatura ridicata, 10 minute. Adaugati pasta de rosii si mustarul. Mai puneti la microunde 3 minute, la temperatura ridicata.
Continut pe portie:
- Glucide: 8g
- Grasimi: 9g
- Proteine: 26g
- Calorii: 225
Posteaza comentariu