2 portii
- Escalop de vitel - 120g
- Sare - 1 varf de cutit
- Piper negru - 1 varf de cutit
- Suc de lamaie - 1 lingura (15 ml)
- Ceapa tocata - 1 cana (250 ml)
- Rozmarin - 1 lingurita (5 ml)
- Sos Tabasco - 1/4 lingurita (1 ml)
- Lamaie feliata - 1/2
- Patrunjel verde tocat dupa gust
Condimentati escalopul cu sare, piper si suc de lamaie. Rumeniti carnea intr-o tigaie antiadeziva, fara sa uitati sa o intoarceti pe ambele parti. Retrageti carnea de pe foc si pastrati-o la cald; scurgeti bine. In aceeasi tigaie, caliti ceapa pana ce devine transparenta. Adaugati din nou carnea, apoi rozmarinul, sosul Tabasco si feliile de lamaie. Lasati sa fiarba 8-10 minute si serviti. Ornati cu patrunjel.
Continut pe portie:
- Glucide: 7g
- Grasimi: 2g
- Proteine: 26g
- Calorii: 150
Posteaza comentariu