Pentru perisoare italienesti:
230 g carne de vita tocata
230 g carne de porc tocata
1 ou
1/4 ceasca firimituri de paine uscata (sau pesmet)
1 lingura de patrunjel maruntit
1/2 catel de usturoi maruntit
1/2 lingura de sare
1/4 lingurita de piper
Pentru supa:
4 cesti supa de pui (de casa sau facuta cu knorr, vegeta)
2 cesti de spanac proaspat si maruntit sau spanac congelat
1/4 ceasca de parmezan
230 g de paste orzo
Mod de preparare:
Pentru perisoarele italienesti
- se amesteca carnea si se framanta cu mainile pana se omogenizeaza bine;
- formeaza bulgari mici de carne si aseaza-i intr-o tigaie cu foarte putin ulei;
- se introduc la cuptor pentru 25-30 de minute.
Pentru supa:
- se prepara pastele dupa indicatiile de pe pachet;
- pune intr-o cratita supa de pui si las-o la fiert;
- apoi se adauga spanacul si se mai fierb impreuna inca 5 minute, pana cand spanacul se inmoaie;
- la final se adauga perisoarele italienesti si pastele;
- se fierb putin impreuna, dupa care se adauga parmezanul si se serveste calda.
Posteaza comentariu