Supe pline de savoare

Supa cu muschiulet de vita si legume (6 portii) Ingrediente

700 g muschi de vita taiat cubulete
4 cesti supa de vita (la nevoie facuta din knorr sau vegeta)
1 ceasca de ceapa, maruntita
3 morcovi, feliati
1 ceasca de telina, maruntita
800 g pasta de rosii sau cateva rosii decojite
1 lingura de zahar
2 lingurite de sare
1/2 lingurita de piper negru proaspat macinat
1/2 lingurita de rozmarin proaspat si maruntit
1/2 lingurita de cimbru macinat
1/2 lingurita de maghiran maruntit
1 ceasca de mazare congelata (optional)


Mod de preparare

  • se incalzeste cuptorul in prealabil;
  • intr-o tava incapatoare se aseaza carnea de vita, ceapa, telina, morcovii, supa de vita si rosiile/pasta de rosii;
  • apoi se adauga verdeturile si se acopera cu o folie de aluminiu;
  • se lasa la cuptor aproximativ 2 ore (pana cand este potrivita carnea);
  • daca vrei, mazarea se adauga cu 45 de minute inainte de a o scoate de la cuptor;
  • daca supa este prea cremoasa mai poti adauga putina supa de vita pana obtii consistenta dorita.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod