700 g muschi de vita taiat cubulete
4 cesti supa de vita (la nevoie facuta din knorr sau vegeta)
1 ceasca de ceapa, maruntita
3 morcovi, feliati
1 ceasca de telina, maruntita
800 g pasta de rosii sau cateva rosii decojite
1 lingura de zahar
2 lingurite de sare
1/2 lingurita de piper negru proaspat macinat
1/2 lingurita de rozmarin proaspat si maruntit
1/2 lingurita de cimbru macinat
1/2 lingurita de maghiran maruntit
1 ceasca de mazare congelata (optional)
Mod de preparare
- se incalzeste cuptorul in prealabil;
- intr-o tava incapatoare se aseaza carnea de vita, ceapa, telina, morcovii, supa de vita si rosiile/pasta de rosii;
- apoi se adauga verdeturile si se acopera cu o folie de aluminiu;
- se lasa la cuptor aproximativ 2 ore (pana cand este potrivita carnea);
- daca vrei, mazarea se adauga cu 45 de minute inainte de a o scoate de la cuptor;
- daca supa este prea cremoasa mai poti adauga putina supa de vita pana obtii consistenta dorita.
Posteaza comentariu