5 1/4 cesti supa legume
4 bucatele de ghimbir, curatate
2 catei usturoi, tocati
2 lingurite ulei de canola
1 3/4 ceasca ciuperci, taiate feliute
1/4 lingurita piper
1 bok choy (varza de China) mica, taiata felii
100 g taitei
50 g branza tofu, taiata cubulete
1 ceasca morcov ras (2 morcovi)
4-6 lingurite otet de orez
2 lingurite sos de soia
1 lingurita ulei de sesam
1/4 ceasca ceapa verde tocata
Mod de preparare
- amesteca supa cu ghimbirul si usturoiul intr-un vas si se pune la fiert (aprox. 15 minute);
- indeparteaza din vas ghimbirul si usturoiul;
- intre timp incalzeste uleiul intr-o tigaie si adauga ciupercile si piperul;
- lasa-le pe foc, mestecand, aproximativ 3-5 minute;
- adauga bok choy-ul si mai lasa inca 3-4 minute, mestecand;
- adauga taiteii si compozitia cu ciuperci peste supa si mai lasa la foc inca 3 minute;
- apoi se pune si branza tofu si se mai lasa 2 minute;
- se adauga si morcovii, otetul, sosul de soia si uleiul de sesam;
- se serveste cu ceapa verde.
Informatii nutritionale (1 portie): 230 calorii; 9 g grasimi (1 g saturate, 1 g monosaturate); 26 g carbohidrati; 14 g proteine; 5 g fibre; 706 mg sodiu; 13% din necesarul zilnic recomandat de vitamina A; 50% din necesarul zilnic recomandat de vitamina C; 20% din necesarul zilnic recomandat de calciu; 20% din necesarul zilnic recomandat de fibre.
Comentarii (4)
In afara de crema de capsuni, toate sunt niste tampenii, puteatzi gasi retete mult mai reprezentative si accesibile.
dati si voi retete cu produse accesibile pe pta din Romania, nu sa stay sa cauti tot felul de condimente si. al.
asa este ai dreptate.........sunt absolut de acord cu tine
Ce e cu retetele astea? cine are in casa ulei de canola, bok choy, ulei de susan si otet de orez?? de ce le mai publicati daca oricum nu le putem prepara?? tot postul am asteptat retete... de post, si acum...
Posteaza comentariu