1 portie
- Cotlete de porc - 120g
- Mustar iute - 1 lingurita (5 ml)
- Unt sau ulei de masline - 1/2 lingurita (5 ml)
- Mar decojit, felii - 1/4 cana (60 ml)
- Ceapa taiata felii - 1/4 cana (60 ml)
- Cimbru de gradina - 1/4 lingurita (1 ml)
- Patrunjel verde
Incalziti gratarul. Intindeti mustarul pe ambele parti ale cotletelor si puneti-le pe gratar. Intoarceti coteletele o singura data. In acest timp, topiti untul sau uleiul de masline la foc mediu, intr-o tigaie antiadeziva; caliti merele si ceapa, pana cand ceapa se rumeneste usor. Micsorati focul si presarati cimbrisor. Acoperiti si lasati pe fic, amestecand din cand in cand, pana cand merele se inmoaie. Serviti carnea cu sos si ornati cu patrunjel.
Continut pe portie:
- Glucide: 24g
- Grasimi: 6g
- Proteine: 25g
- Calorii: 253
Comentarii (1)
cred ca am sa incerc si eu
Posteaza comentariu