2 portii
- Ceapa tocata - 1/2 cana (125 ml)
- Usturoi tocat - 1 catel
- Carne slaba de porc tocata - 240g
- Paine taiata cubulete - 1 felie
- Iaurt natural 2% - 2 linguri (30 ml)
- Patrunjel verde tocat - 1 lingura (15 ml)
- Sare
- Rozmarin - 1/4 lingurita (1 ml)
- Piper negru
- Rosii in conserve, zdrobite - 1 cana (250 ml)
- Sos Worcestershire - 1 lingurita (5 ml)
Intr-o tigaie antiadeziva, caliti jumatate din ceapa si usturoi, amestecand constant. Puneti-le intr-un bol si adaugati carnea, painea, iaurtul, patrunjelul, sarea, rozmarinul si piperul; amestecati bine totul. Formati 8 chiftele si prajiti-le pe gratar, intorcandu-le de pe o parte pe alta pana cand devin aurii. Prajiti restul de ceapa. Adaugati chiftelele, rosiile, sosul Worcestershire si amestecati bine. Acoperiti si lasati sa fiarba inabusit 30 de minute. Serviti.
Continut pe portie:
- Glucide: 17g
- Grasimi: 4g
- Proteine: 15g
- Calorii: 168
Comentarii (1)
cred ca am sa incerc si eu
Posteaza comentariu