Alimente pe care le-ai preparat greşit toată viaţa. Descoperă trucuri geniale!
3 din 7
Cea mai rapidă metodă ca să cureţi şi să tai un dovleac
Dacă ai încercat să feliezi un dovleac ca să-l pui la copt, atunci ştii cât de dificil este să-l cureţi şi să-l faci bucăţi. Aceasta este cea mai rapidă metodă pe care trebuie să o înveţi şi să fii pregătită pentru sezonul dovlecilor. Taie pe orizontală dovleacul şi apoi îndepărtează partea cu codiţa. Aşază-l pe un tocător şi curăţă-l de coajă precum în imaginea de mai sus. Astfel îţi va fi simplu şi nu rişti să te accidentezi, deoarece coaja lui se îndepărtează mai greu. După ce ai curăţat cele două bucăţi de dovleac îţi va fi foarte simplu să-l feliezi, în funcţie de reţeta pe care vrei să o prepari.
Credit foto: Faith Durand
Credit foto: Faith Durand
Pe aceeasi tema...
- Trucuri culinare dezvăluite de bucătari pricepuţi. Evită dezastrele în bucătărie!
- Cum să faci o cafea excelentă acasă? Secretele unei băuturi perfecte
- 6 obiceiuri culinare greşite: Ce nu trebuie să faci în bucătărie
- 12 trucuri simple care-ţi uşurează foarte mult munca în bucătărie
- 6 alimente pe care trebuie să le ai în bucătărie dacă vrei să mănânci sănătos
- Dietă. Cum se fierbe corect broccoli? 5 sfaturi esenţiale
Posteaza comentariu