Alimente pe care le-ai preparat greşit toată viaţa. Descoperă trucuri geniale!
4 din 7
Cum să cureţi repede o ceapă
Uneori are coaja foarte subţire şi uscată, lucru care îţi îngreunează foarte mult munca, dacă recurgi la metoda clasică de a o curăţa. În schimb, ca să-ţi fie mai uşor ai nevoie de două mişcări care te ajută să cureţi mult mai repede o ceapă. Se spală şi se înmoaie ceapa puţin în apă pentru a o hidrata, după care se taie la ambele capete şi pe jumătate. Acum poţi să îndepărtezi cu mâna coaja de la fiecare jumătate de ceapă în parte. Simplu, nu-i aşa? Bineînţeles că poţi să sari peste etapa cu apa dacă te grăbeşti şi să recurgi la ultimele trucuri ca să o cureţi rapid.
Credit foto: Faith Durand
Credit foto: Faith Durand
Pe aceeasi tema...
- Trucuri culinare dezvăluite de bucătari pricepuţi. Evită dezastrele în bucătărie!
- Cum să faci o cafea excelentă acasă? Secretele unei băuturi perfecte
- 6 obiceiuri culinare greşite: Ce nu trebuie să faci în bucătărie
- 12 trucuri simple care-ţi uşurează foarte mult munca în bucătărie
- 6 alimente pe care trebuie să le ai în bucătărie dacă vrei să mănânci sănătos
- Dietă. Cum se fierbe corect broccoli? 5 sfaturi esenţiale
Posteaza comentariu