Alimente pe care le-ai preparat greşit toată viaţa. Descoperă trucuri geniale!
2 din 7
O metodă ca să tai direct o jumătate de pepene roşu
Ca să nu mai pierzi vremea cu câte o felie de pepene, iată o metodă genială ca să tai direct o jumătate de pepene roşu pe care să-l ai într-un bol. Se taie pepenele pe orizontală, se aşază pe un tocător şi se curăţă de coajă precum în imaginea de mai sus. Se feliază şi se pune un bol peste el, după care ajutându-te de tocător se întoarce bolul şi vei avea bucăţile de pepene la îndemână.
Credit foto: Jennifer Jenner
Credit foto: Jennifer Jenner
Pe aceeasi tema...
- Trucuri culinare dezvăluite de bucătari pricepuţi. Evită dezastrele în bucătărie!
- Cum să faci o cafea excelentă acasă? Secretele unei băuturi perfecte
- 6 obiceiuri culinare greşite: Ce nu trebuie să faci în bucătărie
- 12 trucuri simple care-ţi uşurează foarte mult munca în bucătărie
- 6 alimente pe care trebuie să le ai în bucătărie dacă vrei să mănânci sănătos
- Dietă. Cum se fierbe corect broccoli? 5 sfaturi esenţiale
Posteaza comentariu