Cele mai bune reţete de cheesecake fără coacere. Sunt foarte rapide!
3 din 6
3. Cheesecake fără coacere cu cremă de brânză şi ciocolată
Ingrediente
Pentru blat:
Pentru cremă
Biscuiţii cu untul se mixează în robotul de bucătărie pentru a obţine un blat fărâmicios.
Se pune compoziţia în forma pentru tartă, se presează foarte bine cu mâna şi se lasă la frigider.
Crema de brânză se amestecă bine cu un tel, în timp ce se topeşte ciocolata într-un vas la aburi.
Crema se împarte în două castroane. O parte se combină cu zahărul vanilat, iar cealaltă parte se mixează cu ciocolata topită.
Se toarnă crema albă, care se intercalează cu cea de ciocolată.
Se lasă la frigider câteva ore.
Pentru blat:
- un pachet cu biscuiţi oreo
- două pachete mici cu biscuiţi digestivi
- 50 de grame de unt.
Pentru cremă
- 4 cutii cu cremă de brânză Philadelphia
- 1 ciocolată cu lapte (Milka)
- 2 plicuri cu zahăr vanilat Bourbon sau extract de vanilie.
Biscuiţii cu untul se mixează în robotul de bucătărie pentru a obţine un blat fărâmicios.
Se pune compoziţia în forma pentru tartă, se presează foarte bine cu mâna şi se lasă la frigider.
Crema de brânză se amestecă bine cu un tel, în timp ce se topeşte ciocolata într-un vas la aburi.
Crema se împarte în două castroane. O parte se combină cu zahărul vanilat, iar cealaltă parte se mixează cu ciocolata topită.
Se toarnă crema albă, care se intercalează cu cea de ciocolată.
Se lasă la frigider câteva ore.
Posteaza comentariu