Cele mai bune reţete de cheesecake fără coacere. Sunt foarte rapide!

4 din 6

4. Cheesecake fără coacere cu căpşuni şi vanilie

Pentru blat:
  • 1/2 cană migdale sau nuci crude;
  • 1/2 cană seminţe de floarea soarelui crude;
  • 1/2 cană cu curmale;
  • cacao sau pudră de roşcove, după gust.

Pentru crema de căpşuni:
  • 1/2 cană nuci caju înmuiate 3-4 ore;
  • miere de albine, după gust;
  • 1 cană cu căpşuni proaspete;
  • 4-5 linguri ulei de cocos topit într-un recipient scufundat în apă călduţă.

Pentru crema de vanilie:
  • 1/2 cană nuci caju înmuiate 3-4 ore;
  • miere de albine, după gust;
  • câteva picături esenţă de vanilie/extract de vanilie/baton de vanilie
  • 1 lingură seminţe de mac;
  • 4-5 linguri ulei de cocos topit în apă călduţă.

Se mărunţesc migdalele şi seminţele de floarea soarelui în robot, după care se adaugă curmalele pentru a lega ingredientele. La final, se amestecă pudra de cacao pentru a-i conferi aroma delicioasă de ciocolată. Se presează amestecul în tava pentru tort.
Pentru a face crema de vanilie se amestecă toate ingredientele în blender şi se toarnă peste blat. Se lasă la frigider o jumătate de oră până se întăreşte puţin.
Se amestecă toate ingredientele pentru crema de căpşuni în blender, se toarnă peste crema de vanilie.
Se ornează cu felii de căpşuni şi frunze de mentă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod