Într-o atmosferă relaxată, elevii Liceului Teoretic C.A Rosetti au avut ocazia să pună întrebări despre cărţi, tehnica de scriere, crearea şi alegerea personajelor şi multe altele. Cele mai interesante întrebări au fost răsplătite cu premiile oferite de către Editura Quantum - două pachete de cărţi şi un tricou personalizat, sprecum şi un exemplar al romanului FUGI! semnat de O.G. Arion.
În calitate de organizator al proiectului #Fiidiferit #Citeşte Editura UP mulţumeşte conducerii liceului, domnului director Dan Ciuperca şi doamnei profesoare de limba română Irina Onescu pentru amabilitate şi găzduire.
Theo Anghel scrie încă din copilărie, când inventa pe caiete tip II, sub influenţa lui Alexandre Dumas tatăl, povești cu muschetari.
Cititorii săi, pe vremea aceea, erau câțiva colegi de clasă care ferfenițeau caietele trecându-le de la unul la altul.
A ajuns să-și dorească să publice după ce a început să posteze pe un blog fragmente din ceea ce avea să devină romanul Rochia aurie, iar cititorii ce dezbăteau subiectul acestei cărți s-au dovedit extrem de pasionali în comentariile lor.
Totuși, prima carte publicată nu a fost Rochia aurie, ci Întoarcerea, primul volum din seria Am murit, din fericire. Volumul a fost nominalizat la un concurs de debut printre primele zece din câteva sute și, în 2014, a apărut pe hârtie. Deși acest volum a fost scris ca un roman de sine stătător, succesul uluitor pe care l-a avut a dus la scrierea celui de-al doilea, Chaos.
Dincolo, a venit să întregească seria.
În mod firesc, au apărut volumele Purgatorio și Diabolic, ultimul având în jur de 500 de pagini. Această serie a atras atenția mass mediei, așa că autoarea a fost invitată de mai multe ori să vorbească despre cărțile sale în emisiuni cu audiență. În prezent lucrează la cel de-al treilea volum al unei noi serii numite “Păcatele fiului”.
Cel ce trece pragul liceului C.A Rosetti simte din prima clipă, o atmosferă specială în care seriozitatea, disciplina existenta şi preocuparea pentru studiu se îmbina armonios cu exuberanţa adolescenţei.
Aici, la “Liceul C.A.Rosetti”, afirmaţia că cea mai bună investiţie pentru viitor este cea făcută în educarea tinerei generaţii, este demonstrată temeinic, începând cu rezultatele deosebite la examenele de bacalaureat, admitere în facultate, concursuri şcolare naţionale şi internaţionale, participarea la proiecte naţionale şi internaţionale, realizarea revistelor şcolare, participarea la un număr impresionant de Festivaluri de teatru, Sesiunile de referate şi comunicări ştiinţifice la care participa toată suflarea şcolii.