1 cana de faina integrala
1 - 1/2 lingurita praf de copt
2 linguri de zahar brun sau substitut de zahar
1/4 lingurita sare
1/2 cana lapte degresat
1 albus de ou
1 lingura ulei
1 lingurita vanilie
2-3 mandarine
Mod de preparare
- se incalzeste cuptorul si se tapeteaza cu ulei formele pentru briose;
- intr-un bol mediu se amesteca faina, praful de copt, zaharul si sarea;
- intr-un bol mai mic se combina laptele, albusul, uleiul si vanilia care se toarna apoi peste amestecul din faina;
- cu ajutorul unei furculite se amesteca incet compozitia, dupa care se toarna bucatile de mandarine fara samburi;
- se toarna compozitia in formele pentru briose si se lasa la cuptor aproximativ 14 minute;
- se lasa la racit 5 minute dupa care se scot briosele din forma.
Informatii nutritionale: 43 calorii; 0 grasimi saturate; 0 mg colesterol; 59 mg sodiu; 8 g carbohidrati; 0 g fibre; 1 g proteine.
Sursa: www.diabeticlivingonline.com
Comentarii (7)
doamne ce reteta!!! nu e buna nici pentru un om sanatos, dar pentru un diabetic!!! numai cand vad unt, zahar, untura, ciocolata....bleah!!! evitati alimentele cu un indice glicemic mare!!!
mi-este frica sa le consum
cea mai naspa reteta
Oreteta cu zahar? poate fructoza sau orice alt indulcitor . ori ati incurcat ratetele?
cititi cu atentie :))....glucide=carbohidrati!!!!
si praful de budinca nu are zahar in compozitie?
Nu se specifica, si cate GLUCIDE contin! Exact tocmai ceea ce era mai important! Ca sa stim cate putem manca o data, de ex.!
Posteaza comentariu