1 plic de budinca de ciocolata
2 cani de lapte degresat
frisca dietetica
1/4 lingurita esenta de menta sau frunze proaspete de menta
Mod de preparare
- se prepara budinca tinand cont de instructiunile de pe pachet si se lasa la racit;
- intr-un bol separat se amesteca frisca cu esenta de menta sau frunzele de menta pentru un plus de culoare;
- se asaza in boluri un strat de budinca, unul de frisca dietetica in cate straturi doresti si se poate orna cu frunze proaspete de menta.
Informatii nutritionale (per portie): 54 calorii; 1 g grasimi saturate; 1 mg colesterol; 191 mg sodiu; 9 g carbohidrati; 3 g proteine.
Desert cu piersici si fructe de padure >>>
Comentarii (7)
doamne ce reteta!!! nu e buna nici pentru un om sanatos, dar pentru un diabetic!!! numai cand vad unt, zahar, untura, ciocolata....bleah!!! evitati alimentele cu un indice glicemic mare!!!
mi-este frica sa le consum
cea mai naspa reteta
Oreteta cu zahar? poate fructoza sau orice alt indulcitor . ori ati incurcat ratetele?
cititi cu atentie :))....glucide=carbohidrati!!!!
si praful de budinca nu are zahar in compozitie?
Nu se specifica, si cate GLUCIDE contin! Exact tocmai ceea ce era mai important! Ca sa stim cate putem manca o data, de ex.!
Posteaza comentariu