5 deserturi delicioase pentru diabetici

Desert cu ciocolata si menta Ingrediente
1 plic de budinca de ciocolata
2 cani de lapte degresat
frisca dietetica
1/4 lingurita esenta de menta sau frunze proaspete de menta

Mod de preparare
  • se prepara budinca tinand cont de instructiunile de pe pachet si se lasa la racit;
  • intr-un bol separat se amesteca frisca cu esenta de menta sau frunzele de menta pentru un plus de culoare;
  • se asaza in boluri un strat de budinca, unul de frisca dietetica in cate straturi doresti si se poate orna cu frunze proaspete de menta.

Informatii nutritionale (per portie): 54 calorii; 1 g grasimi saturate; 1 mg colesterol; 191 mg sodiu; 9 g carbohidrati; 3 g proteine.

                                                         Desert cu piersici si fructe de padure >>>
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 17 Sep 2012, 12:51
    bleah!

    doamne ce reteta!!! nu e buna nici pentru un om sanatos, dar pentru un diabetic!!! numai cand vad unt, zahar, untura, ciocolata....bleah!!! evitati alimentele cu un indice glicemic mare!!!

    0
    0

  • laura pe 12 Dec 2010, 20:55
    diabet

    mi-este frica sa le consum

    4
    0

  • doriss pe 2 Aug 2010, 20:05
    a

    cea mai naspa reteta

    3
    0

  • iulia pe 13 Ian 2010, 13:33
    zahar????

    Oreteta cu zahar? poate fructoza sau orice alt indulcitor . ori ati incurcat ratetele?

    0
    0

  • mina pe 6 Ian 2010, 21:52
    nr.de glucide??

    cititi cu atentie :))....glucide=carbohidrati!!!!

    1
    0

  • gabriela pe 15 Sep 2009, 23:41
    intrebare

    si praful de budinca nu are zahar in compozitie?

    0
    0

  • nina pe 15 Sep 2009, 16:47
    Da, aprox.!

    Nu se specifica, si cate GLUCIDE contin! Exact tocmai ceea ce era mai important! Ca sa stim cate putem manca o data, de ex.!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod