Zodiile care sunt „favoritele universului”. Doar 2 au acest noroc!

În timp ce fiecare semn zodiacal este norocos în felul său, aceste două zodii tind să trăiască vieți cu adevărat fabuloase.

Toate zodiile au calități unice care le fac norocoase și speciale, dar doar câteva dintre ele (mai exact două) pot fi considerate favoritele universului.

Zodiile care sunt „favoritele universului”:

 

Pești


Peștii sunt favoriții universului, deoarece s-au adaptat la toate cele 12 semne din zodiac. Acest lucru face din Pești cei mai cunoscători, mai pregătiți și cu o inimă de aur.

Nativul din zodia Pești știe să ofere iubire necondiționată celorlalți, presupunând că aceștia au evoluat și s-au maturizat. Cea mai pură manifestare a cum ar putea și ar trebui să fie dragostea este de obicei întruchipată de Venus în Pești.

Este o iubire iertătoare, răbdătoare, bună și dispusă să se sacrifice.

Dar Jupiter guvernează acest semn în astrologia tradițională și este co-condus de Neptun în astrologia modernă. Jupiter le dă Peștilor norocul necesar pentru a depăși problemele. Credința este strâns legată de Jupiter, de aceea nativul din Pești va fi destul de optimist atunci când vine vorba de obstacolele care îi pot apărea în cale.

Pe cealaltă parte a acestei poziții se află Fecioara, condusă de Mercur, ceea ce face ușor pentru Pești să canalizeze unele dintre aceste trăsături de la zodia lor soră.
Peștii pot face planuri și pot avea răbdarea necesară pentru a rămâne în frunte și organizați pentru ceea ce urmează.

Săgetător


Săgetătorul este un semn de foc care nu se teme să spargă granițele. El reflectă idealurile lui Jupiter, în căutarea constantă a evoluției personale. Este un semn care reprezintă aventura, călătoria și filozofia dintr-un singur motiv, și anume pentru că scopul acestei zodii este expansiunea, dobândirea de cunoștințe și conexiune.

O parte din ceea ce îl face pe Săgetător preferatul universului este că acest semn nu va accepta înfrângerea.

La urma urmei, semnul dinaintea lui este Scorpionul, iar cel de după este Capricornul, două zodii tenace și ambițioase care caută realizare. Scorpionul este războinicul, în timp ce Capricornul este căpitanul. Săgetătorul a asimilat ambele trăsături cele mai bune, iar fuziunea produce acest semn unic. Săgetătorul va privi spre speranță în timpul greutăților. El știe că poate depăși orice pentru că are mare încredere în univers sau în el însuși.

Jupiter este, de asemenea, conectat la spiritualitate, religie și filozofie, iar atunci când Săgetătorul are un sistem de credințe solide sau principii după care se va ghida, îl poate face de neoprit.
El poate deveni profesor academic, dispus să împărtășească cunoștințele lui altora.

Jupiter vrea ca nativii din Săgetător să continue să meargă și să învețe dincolo de ceea ce își pot imagina.

 

Sursă: yourtango/ zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
10 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod