Kate Middleton a terminat chimioterapia: „Ultimele 9 luni au fost incredibil de grele”

"Viața așa cum o știi se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga prin apele furtunoase și drumul necunoscut", spune Prințesa de Wales.
Kate Middleton și-a încheiat tratamentul de chimioterapie și împărtășește detalii personale despre călătoria ei de când a fost diagnosticată cu cancer la începutul acestui an.

Prințesa de Wales a postat un mesaj video emoționant filmat lângă casa familiei ei din Norfolk. De asemenea, îi prezintă pe soțul ei, Prințul William, și pe cei trei copii ai lor, Prințul George, 11 ani, Prințesa Charlotte, 9 ani, și Prințul Louis, 6 ani.

"Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este că am terminat în sfârșit tratamentul de chimioterapie", spune Kate în videoclip.


"Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața așa cum o știți se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga pe apele furtunoase și drumul necunoscut."

"Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei apropiați. Cu umilință, te aduce și față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai gândit până acum și, odată cu asta, o nouă perspectivă asupra tot."

"Pur și simplu să iubim și să fim iubiți"


"Această perioadă ne-a amintit mai presus de toate lui William și mie să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care mulți dintre noi le considerăm adesea de la sine înțeles.
Pur și simplu să iubim și să fim iubiți."

"Fac tot ce pot pentru ca boala să nu mai revină și pe asta mă concentrez acum. Deși am terminat chimioterapia, calea mea către vindecare și recuperare completă este lungă și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine"
, spune ea.

"Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să îmi mai asum câteva angajamente publice în următoarele luni, atunci când voi putea", continuă ea.

"În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat înainte, intru în această nouă fază de recuperare cu un reînnoit sentiment de speranță și apreciere a vieții.

William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și am atras o mare putere de la toți cei care ne ajută în acest moment.
Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor au fost cu adevărat uimitoare."


Kate, mesaj de încurajare pentru toți cei care suferă de cancer


"Tuturor celor care își continuă propria călătorie împotriva cancerului – rămân alături de voi, unul lângă altul, mână în mână. Din întuneric, poate veni lumina, așa că lăsați acea lumină să strălucească."



Sursă: people

Video/captură foto: Instagram

10 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod