5 cupluri zodiacale care au cele mai complicate relații

Nimic nu este ușor pentru aceste cupluri zodiacale. Relațiile lor sunt cele mai complicate!

Oricât de mult ai vrea să faci o relație de succes, uneori încercând să o „repari” înrăutățește totul. Dar nu ești slab dacă renunți la parteneriatul tău; mai degrabă, ești inteligent și practic.

Din punct de vedere astrologic, unele relații sunt sortite eșecului chiar înainte de a începe, în timp ce altele se dovedesc a fi dincolo de provocatoare.

5 cupluri zodiacale care au cele mai complicate relații:

 

Berbec și Fecioară


Berbecul și Fecioara sunt personalități complet opuse, iar contrariile se atrag. Fecioara admiră încrederea Berbecului și adoptă o atitudine asemănătoare. Berbecul găsește strălucirea și capacitatea Fecioarei de a repara orice foarte atrăgătoare.

Cu toate acestea, Berbecul este omul riscului, iar Fecioara este genul care se îngrijorează destul de ușor.

Dacă Berbecul devine dur cu Fecioara, s-ar putea termina orice este romantic între ei.



Când un  semn de foc (Berbec) și un  semn de pământ (Fecioara) se unesc, le este greu să înțeleagă comportamentul și atitudinea celuilalt.

Taur și Scorpion


Legătura dintre Taur și Scorpion este incredibilă. Amândoi sunt pasionali și pot fi extrem de geloși, de unde apar și problemele.

Taurul nu înțelege comportamentul gelos al Scorpionului, iar Scorpionul nu înțelege cum Taurul poate fi atât de indiferent.

Când aceste două semne zodiacale intră într-un impas, niciunul nu cedează. Dacă își pot limita relația la ceva fizic, ea ar putea funcționa, dar dacă nu, există prea mult pericol ca unul dintre ei să-l rănească pe celălalt.

Gemeni și Vărsător


Într-un fel, Gemenii și Vărsătorul se potrivesc perfect - ambii sunt spirite libere care iubesc conversația și sunt extrem de inteleligenți.

Amândoi iubesc oamenii, dar Gemenii sunt mai buni în ceea ce privește socializarea.  Vărsătorul preferă ca evenimentul social să fie pentru o cauză nobilă, nu din plăcere personală.



Gemenii sunt mai adaptabili decât Vărsătorul și mai buni în a-și exprima sentimentele. În plus, Gemenii sunt cunoscuți pentru că sunt inconsecvenți, iar  Vărsătorul pentru că este imprevizibil. Uneori, acele două trăsături nu merg bine împreună.

Rac și Pești


Racul și Peștii sunt atât creativi, grijulii și sensibili, dar  Racul se poate implica mult prea mult din punct de vedere emoțional, ceea ce Peștii nu pot înțelege pe deplin.

Racul este, de asemenea, pe foarte conștient de modul în care fiecare dintre relațiile lui l-a schimbat în persoana care este astăzi. Totuși, se pare că Peștii nu numai că nu își amintesc trecutul, dar nu par să învețe niciodată din greșelile lor.

Aceste două semne zodiacale sunt parteneri grozavi din punct de vedere creativ și funcționează bine în proiecte artistice, dar o relație de dragoste poate fi o adevărată provocare.

Leu și Săgetător


Atât Leul, cât și Săgetătorul știu să se distreze și să facă o primă impresie grozavă. Săgetătorul o face de obicei cu simțul umorului, iar Leul cu atracția lui de vedetă.



Dar, Leul are nevoie de cineva care să-l lase să strălucească, iar Săgetătorul nu este atât de bun la asta.

Când Leul își pierde cumpătul, Săgetătorul nu va încerca să-l facă să se simtă mai bine, ci mai degrabă va pleca.

Cu toate acestea, aceste două zodii sunt neînfricate și adoră să se distreze, așa că ar fi prieteni buni, dar o relație romantică pe termen lung ar fi complicată.

 

Sursă: yourtango/ zodiachelps
Foto: depositphotos

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod