4 beneficii subestimate ale lui Mercur retrograd

În ciuda efectelor sale negative, Mercur retrograd poate avea și părți bune. 4 beneficii subestimate ale lui Mercur retrograd!

În perioada 5-28 august 2024, Mercur va fi retrograd în zodiile Fecioară și Leu.

Mercur retrograd poate fi considerat un tranzit foarte dramatic


Acest fenomen se întâmplă atunci când Mercur, planeta comunicării, pare să se întoarcă înapoi pe cer.

În această perioadă, am putea experimenta probleme cu orice este guvernat de Mercur, în principal călătoriile și comunicarea cu ceilalți. Ne-am putea simți îngrijorați de tranzit, deoarece aduce întârzieri, frustrare și obstacole.

Pentru a traversa mai ușor această perioadă, trebuie să fim răbdători


Mercur retrograd vrea să ne gândim la ce a fost și să pășim încet spre viitor, să dezvoltăm un nou mod de gândire și să reluăm orice nu merge în calea noastră.

În loc să intrăm în modul de panică, ar trebui să facem un pas înapoi și să folosim acest timp pentru a reflecta.

La urma urmei, Mercur Retrograd este unul dintre cele mai frecvente tranzite (se întâmplă de trei ori pe an, chiar patru), așa că în loc de frică, am putea folosi acest timp pentru a deveni mai conștienți de zona din viața noastră în care trebuie să dezvoltăm mai multă structură.

Beneficiile lui Mercur retrograd:

 

1. Progres mental


În această perioadă, concentrarea asupra reînvățării lucrurilor ar putea funcționa în favoarea noastră. Este momentul perfect pentru a reveni și a analiza subiecte, rapoarte, cărți sau orice ne-ar fi putut provoca frustrări în trecut.

2. Mai multă disciplină


Deoarece am putea experimenta un oarecare haos în timpul retrogradului, trebuie să ne adaptăm și să învățăm cum să fim mai răbdători și să nu lăsăm lucrurile minore să ne declanșeze.

Scopul este să fim pregătiți și mai puțin stresați cu sarcinile noastre banale, iar retrogradul ne poate ajuta încet să ne obișnuim cu aceste schimbări.

3. Inspirație pentru stabilirea și realizarea obiectivelor


Un moment bun pentru progres personal este de obicei văzut în timpul retrogradului. În mare parte pentru că ne este atât de frică de aceste tranzite, încât facem tot posibilul pentru a preveni mai multe probleme.

Retrogradul ar putea fi folosit ca un moment pentru a reflecta asupra obiectivelor și angajamentelor noastre.

Văzând cât de mult ne-am împins să îndeplinim aceste obiective ne-ar putea inspira ceva pentru a ne menține capul sus și în joc.

Reprogramarea este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am putea face în această perioadă, precum și redefinirea obiectivelor noastre.

Ne-am putea simți îndrăzneți în privința deciziilor pe care le luăm în această perioadă, deoarece este posibil să fi repetat același ciclu. Experiența este cel mai bun profesor, așa că retrogradul ne poate ajuta să vedem ce funcționează și ce nu.

Pentru că înțelegem mai bine ceea ce ne dorim și cum să ajungem acolo, devine mai ușor să ne ajustam fiecare dintre obiectivele noastre.

4. Reconectarea cu oamenii din trecut


Atunci când te revezi cu un fost sau o fostă nu trebuie să reprezinte întotdeauna un moment de temur. Uneori, retrogradul ar putea aduce înapoi oameni pe care îi iubim și cărora le pasă, dar cu care am avut probleme.

Am putea reîntâlni prieteni pe care nu i-am mai văzut de ceva vreme și ar putea exista unele momente de reconciliere cu oameni din viața noastră.

Să vorbim și să reflectăm ne-ar putea permite să ne adunăm curajul de a ierta și de a vindeca.

 

 

Sursă: wikipedia/ zodiachelps/ yourtango
Foto: depositphotos

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod