Fiecare zodie are două suflete pereche „secrete”. Care sunt acestea?

Descoperă care sunt cele două suflete pereche „secrete” ale fiecărui semn zodiacal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Scorpion și Fecioară

Singurul lucru pe care Berbecul și Scorpionul l-ar avea în comun este faptul că amândoi sunt conduși de Marte. Marte este planeta acțiunii, furiei, agresivității sau afirmării, a sexualității și a modului în care abordăm lucrurile. Scorpionul/Marte este de obicei cunoscut ca fiind strategic și intens, în timp ce Berbecul/Marte este mai rapid și mai impulsiv. S-ar putea echilibra reciproc.

Fecioara, pe de altă parte, este foarte diferită de Berbec. Este metodică, lentă în a decide asupra unui curs de acțiune pe termen lung și foarte perseverentă, în timp ce Berbecul este opusul. Fecioara l-ar putea învăța pe Berbec răbdarea, iar Berbecul ar putea învăța Fecioara să aprecieze oportunitățile de moment.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Balanță și Săgetător

Atât Taurul, cât și Balanța sunt guvernate de Venus, așa că au acest lucru în comun. Taurului îi place bogăția în ceea ce privește bunurile, hrana și împrejurimile, în timp ce Balanța se concentrează mai mult pe frumusețe și relații. Dacă s-ar putea întâlni la mijloc, Venus ar putea fi cheia înțelegerii reciproce.

Săgetătorul este un semn de foc, în timp ce Taurul este un semn de Pământ mult mai lent. Taurul ar putea oferi stabilitate pentru Săgetător, iar Săgetătorul ar putea oferi distracție și emoție pentru Taur, dar nu va fi o relație simplă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Scorpion și Capricorn

Scorpionul este secretos și posesiv, în timp ce Gemenilor le place să fie relaxați și sunt orientați spre libertate. Amândoi preferă comunicarea sinceră, așa că, dacă își pot rezolva diferențele, aceasta ar putea fi o legătură comună.

Capricornul îi poate ajuta pe Gemeni să se concentreze și să-și pună în ordine mai multe planuri și idei, iar Gemenii îl pot încuraja pe Capricorn în ceea ce privește asumarea riscurilor și a fi mai deschiși către aventură.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săgetător și Vărsător

Săgetătorul îi poate oferi Racului aventură și distracție, iar Racul îi poate oferi Săgetătorului îngrijire și o viață stabilă acasă, așa că, dacă își pot rezolva diferențele, ar putea avea o viață casnică foarte pozitivă.

Vărsătorul poate oferi Racului o viață intelectuală stimulativă și o mulțime de perspective noi și diferite, iar Racul poate oferi Vărsătorului o viață de acasă sigură și pașnică și o stabilitate ieșită din comun.

Leu(22 iulie - 22 august)

Capricorn și Pești

Capricornul este în general loial și de încredere, ceea ce îl poate face pe Leu să se simtă în siguranță într-o relație. Pe de altă parte, Leul poate oferi Capricornului emoție și distracție, deoarece adesea are nevoie de o pauză de la munca prea intensă.

Cât despre Leu și Pești, Peștii sunt loiali, o calitate pe care Leul o caută la un partener. Iar Leul poate oferi suport și un umăr pe care să se sprijine de care Peștii au adesea nevoie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vărsător și Berbec

Fecioara poate aprecia viața intelectuală a Vărsătorului și curiozitatea nativă, perspectivele și ideile lui și îl poate ajuta să-și continue visurile.

Berbecul o poate determina pe Fecioară să exploreze noi aspecte ale sale ca persoană, să se descopere. Fecioara îl poate ajuta pe Berbec să încetinească ritmul și să pună la punct detaliile înainte de a se aruncă în lucruri pregătite în grabă. Berbecul poate încuraja mai multă spontaneitate în Fecioară și îi poate arăta noi aventuri.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pești și Taur

Balanța este un semn de aer intelectual, în timp ce Peștii sunt un semn de apă emoțional. Balanța îi poate ajuta pe Pești să vadă lucrurile dintr-un punct de vedere mai rațional, iar Peștii o poate ajuta pe Balanță să intre mai mult în contact cu emoțiile sale.

Deoarece atât Balanța, cât și Taurul sunt conduse de Venus, fiecare se poate raporta la puternica atracție a celuilalt față de frumusețe și de toate lucrurile venusiane, cum ar fi arta, mâncarea bună și un mediu frumos.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Berbec și Gemeni

Atât Scorpionul, cât și Berbecul sunt conduși de Marte. Ambii pot aprecia energia crescută a celuilalt și toate atributele legate de Marte: acțiune, asertivitate și abordări directe.

Scorpionul poate oferi sprijin emoțional și ajutor Gemenilor, iar Gemenii pot oferi Scorpionului distracție, conversații grozave și noi experiențe.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Taur și Rac

Taurul poate oferi Săgetătorului perspectivă și stabilitate, în timp ce Săgetătorul îi poate oferi Taurului aventură, distracție și emoție.

Racul îi poate oferi Săgetătorului o viață sigură acasă și o siguranță emoțională, în timp ce Săgetătorul îi poate oferi Racului emoție, aventură și o perspectivă complet diferită.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Gemeni și Leu

Capricornul îl poate ajuta pe Leu să devină mai organizat și, prin urmare, mai predispus la succes. Deoarece Capricornul este celebru pentru că este dependent de muncă, Leul poate să-l introducă pe Capricorn în spontaneitate și să îl facă să se distreze mai mult în viață.

Gemenii pot trece de la idee la idee, astfel încât Capricornul îl poate ajuta să fie mai organizat în a aborda lucrurile și mai cu picioarele pe pământ. Gemenii pot oferi Capricornului o perspectivă nouă și o gamă de idei noi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Rac și Fecioară

Racul poate oferi Vărsătorului stabilitate în ceea ce privește viața de acasă și îl poate ajuta să intre mai mult în contact cu emoțiile sale și emoțiile celor din jur, deoarece Vărsătorul are o abordare mai rațională.

Fecioara îi poate oferi Vărsătorului stabilitate și o perspectivă diferită asupra vieții și asupra modului în care își abordează marile idei, iar Vărsătorul poate oferi Fecioarei mai multă pozitivitate și un mod de gândire nou și diferit.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Leu și Balanță

Peștii și Leul împărtășesc un interes pentru creativitate și artă și se pot conecta la acest nivel, iar Leul îi poate scoate pe Pești din starea lor.

Balanța le poate oferi Peștilor lucrurile pe care le doresc cel mai mult, inclusiv dragoste și gesturi romantice mărețe. Peștii pot oferi Balanței o conexiune emoțională puternică și pot beneficia de empatia și intuiția Peștilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod