Ce înseamnă dacă un fost iubit reapare în viața ta atunci când Mercur este retrograd?

În perioada 5-28 august 2024, Mercur va fi retrograd în zodiile Fecioară și Leu.
Se pare că trecutul revine în prim-plan atunci când Mercur este retrograd.

Mercur retrogradează de trei până la patru ori în fiecare an. Mercur retrograd coincide adesea cu defectarea lucrurilor, care pot include mașini, idei, tehnologie - și chiar relații.

Când Mercur este retrograd, dăm înapoi în loc să mergem înainte


Este posibil să simțim o oarecare frustrare atunci când întâlnirile sunt anulate, lucrurile nu decurg așa cum au fost planificate, apar întârzieri și confuzii, oportunitățile de angajare dispar și dăm înapoi în loc să mergem înainte. Uneori, în timpul unui retrograd, am putea chiar să experimentăm o despărțire și, alteori, oamenii se reunesc cu foștii iubiți.

Totuși, totul face parte din ciclul natural, iar Mercur retrograd este un prilej de a ne reaccesa viețile și nu de a merge cu forță înainte și de a începe noi proiecte sau chiar noi relații.
În schimb, energia retrogradă este mai concentrată pe trecut, atât trecutul recent cât și trecutul îndepărtat.

Mercur retrograd tinde să atragă oameni cu care putem simți că avem treburi neterminate


Uneori, acest tranzit poate aduce înapoi oameni care sunt meniți să fie în viața noastră și alteori pune capăt relațiilor care sunt menite să se termine.

Când Mercur este retrograd, ne putem reconecta cu oameni pe care i-am cunoscut în trecut, fie că sunt prieteni, cunoscuți, clienți sau chiar foști iubiți.

Ce înseamnă dacă un fost iubit reapare în viața ta atunci când Mercur este retrograd?


Deși poate fi tentant să crezi că reapariția unui fost iubit în timpul lui Mercur retrograd este un semn că sunteți meniți să fiți împreună, avertismentul este să nu te întorci la cineva din trecutul tău.

Indiferent dacă se întâmplă să dai peste el/ea în supermarket, să începi să visezi la el/ea din întâmplare sau să primești acel mesaj: "hei ce mai faci?" de la un fost sau o fostă, trebuie să știi că nu este universul care îți spune că trebuie să alergi înapoi în brațele lor, mai degrabă trebuie să te asiguri că ai învățat lecția din acea relație.

Dacă te reconectezi cu cineva din trecut, este important să îți amintești motivul pentru care v-ați despărțit în primul rând.


Uneori, în timpul retrogradului, situația poate fi remediată, dar de cele mai multe ori nu. Deoarece Mercur retrograd este imprevizibil, este posibil să vă reconectați, iar atunci când Mercur devine direct, relația s-ar putea termina din nou. Sau ai putea afla informații care îți arată, de fapt, că despărțirea a fost cea mai bună decizie.

Mercur retrograd este o perioadă de creștere spirituală, nu de revenire la obiceiuri proaste sau relații din trecut


Este un moment în care dobândim înțelepciune din trecut, astfel încât să putem trăi un viitor și un prezent mai echilibrat.

Nu este recomandat să începi o nouă relație în timpul lui Mercur retrograd.
Relațiile care încep în acest moment adesea nu funcționează pe termen lung sau au multe lipsuri.


Sursă: yourtango/ zodiachelps
Foto: depositphotos
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod