Cum arată actorii din „Titanic” la 24 de ani de la premiera filmului

3 Ianuarie 2022

Au trecut 24 de ani de la premiera filmului Titanic și încă se numără printre filmele preferate din toate timpurile pentru mulți oameni.

 

Poate te interesează și: 40 de imagini rare din culisele Titanic. Detaliile pe care nici fanii înfocați nu le-au observat

Cei care au văzut Titanic când erau adolescenți sau copii sunt acum adulți, iar personajele cheie ale filmului au crescut odată cu ei.

 

Iată în galeria de mai jos cât de mult s-au schimbat actorii:


Sursă: brightside
Foto: hepta

Rose DeWitt Bukater — Kate Winslet

Rolul lui Rose i-a adus lui Kate Winslet prima nominalizare la Oscar. În 2009, Winslet a primit un Oscar pentru rolul din The Reader. Actrița a reușit să recreeze povestea de dragoste dintre o adolescentă și un fost gardian al lagărului de concentrare.

Actrița este pro aparițiilor pe ecran fără machiaj sau cu părul nespălat. Ea a insistat să arate cât mai natural în rolul ei din Mare of Easttown.

În 2022 va fi lansat Avatar 2, cu Kate Winslet în rolul principal.

Jack Dawson — Leonardo DiCaprio

Actorul a devenit celebru în 1993, când el și Johnny Depp au apărut în What’s Eating Gilbert Grape. A fost prima dată când a fost nominalizat la Oscar și la Globul de Aur. Și în 2016, după 5 nominalizări, a primit în sfârșit Oscarul pentru rolul din The Revenant.

Din 2014, DiCaprio ajută organizațiile de mediu și finanțează documentare despre schimbările climatice.

Cel mai recent film în care a apărut este Don't Look Up, care este foarte vizionat în acest moment.

Caledon Hockley, logodnicul lui Rose - Billy Zane

Billy Zane s-a născut într-o familie de imigranți greci. A devenit celebru încă din 1989 pentru rolul lui Hughie din Dead Calm. De cele mai multe ori, Zane a interpretat antagoniști și a fost nominalizat pentru Cel mai bun răufăcător la MTV Movie Awards pentru rolul lui Hockley în Titanic. După aceea, Zane nu a mai apărut în niciun alt film mare.

În acest moment, lucrează la Waltzing With Brando, unde îl interpretează pe însuși Marlon Brando.

Ruth, mama lui Rose - Frances Fisher

După succesul din Titanic, actrița a apărut în roluri de mamă, cum ar fi, de exemplu, în Laws of Attraction în 2004 și Holidate în 2020.

Actrița este încă în industria cinematografică, iar în 2021 a făcut parte din distribuția sezonului 4 din The Sinner. De asemenea, apare în Grace and Grit, unde o interpretează pe mama personajului principal.

Căpitanul Titanicului - Bernard Hill

După rolul său din Titanic, Bernard Hill l-a interpretat pe Philos în The Scorpion King. S-ar putea să-l fi văzut și în Gothika.

Cel mai memorabil rol pe care l-a avut Hill a fost regele Theoden în The Lord of the Rings: The Two Towers și The Lord of the Rings: The Return of the King. Este singurul actor care a jucat în mai multe filme, premiat cu 11 Oscaruri.

Cel mai recent rol jucat de Hill, în vârstă de 74 de ani, a fost în Golden Years, unde a interpretat un jefuitor de bănci.

John Jacob Astor IV - Eric Braeden

La vârsta de 18 ani, Eric Braeden și familia lui s-au mutat din Germania în SUA. Din 1980, apare în popularul serial american, The Young and the Restless, care a apărut pentru prima dată pe micul ecran în 1973.

Pe lângă rolurile din seriale TV, Braeden iubește sportul și chiar a câștigat un campionat de atletism în Germania când era tânăr.

Fabrizio, prietenul lui Jack - Danny Nucci

Actorul, la fel ca personajul său din Titanic, este un imigrant italian. De la vârsta de 14 ani a avut câteva roluri în diverse telenovele.

După Titanic a continuat să aibă roluri mici, dar nu a devenit niciodată foarte faimos. Unul dintre cele mai cunoscute filme în care a jucat a fost în The Rock al lui Michael Bay.

MAI MULT DESPRE: actori, vedete, Titanic, actori titanic