Robert De Niro, mărturisiri despre cum este să fii din nou tată la 80 de ani

Celebrul actor Robert De Niro este cunoscut pentru rolurile sale emblematice, dar recent, a permis fanilor să arunce o privire și asupra unei laturi mai personale a vieții sale.

Robert De Niro a vorbit recent despre fericirea pură pe care fiica sa Gia o aduce în viața sa

 


Într-un interviu recent alături de producătorul Jane Rosenthal, De Niro a povestit prima zi de naștere a lui Gia cu căldură.

"Da, a făcut-o. A avut un mic tort, a fost foarte frumos, dulce",
a confirmat De Niro când a fost întrebat despre prima zi de naștere a Giei și despre primul ei tort.


Reflectând la fiica sa cea mai mică, el a adăugat: "Ei bine, ea este bucurie pură, nu este nimic despre ea, nu există nici o judecată, nu există nimic, ea este ceea ce este și este doar bucurie pură, pentru numele lui Dumnezeu".

 

Robert De Niro are 80 de ani


De Niro, care va împlini 81 de ani în vara lui 2024, nu este descurajat de vârstă. Subliniind angajamentul său de a rămâne activ, el a declarat: "Vreau să spun, încerc să rămân activ în toate și da, ce altceva o să fac?"

Când a fost sugerată ideea de a se retrage pentru a se apuca de golf, De Niro a respins-o cu umor, recunoscând că nu se pricepe la golf și preferă să rămână la actorie.

Robert De Niro și iubita lui, Tiffany Chen

 

De Niro are șapte copii


În mai 2023, De Niro și iubita lui, Tiffany Chen, au primit-oîn viața lor pe Gia, primul lor copil împreună și al șaptelea al actorului.



Familia numeroasă a lui De Niro include și copiii săi adulți Drena, 56 de ani, și Raphael, 47 de ani, cu fosta soție Diahnne Abbott; Gemenii în vârstă de 28 de ani, Aaron și Julian, cu fosta iubită Toukie Smith; și fiul Elliot, 26 de ani, și fiica Helen, 12 ani, cu fosta soție Grace Hightower.

Mai târziu, în 2023, De Niro a spus că creșterea unui copil "nu devine mai ușoară", dar și-a creditat partenerul pentru că face lucrurile mai ușor de gestionat. "Nu știi niciodată ce se va întâmpla", a spus De Niro despre a fi părinte.
— "Te surprind".

"Este ceea ce este. Este în regulă. Adică, eu nu fac munca grea", a recunoscut De Niro. "Sunt acolo, îmi susțin iubita. Dar ea face treaba. Și avem ajutor, care este atât de important."

În ciuda provocărilor, câștigătorul a două premii Oscar și-a exprimat dragostea de a fi tată. "Bineînțeles că fac... [mă bucur] de toate!" a notat el. "Cu un copil, este diferit de cu copilul meu de 11 ani. Copiii mei adulți. Nepoții mei. Totul este diferit."

 

Sursă: brightside/ people

19 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod