Shania Twain arată șocant de tânără la 58 de ani: „Păcat că nu a putut accepta să îmbătrânească cu grație”

Shania Twain i-a lăsat pe toți fără cuvinte cu o fotografie pe care a distribuit-o recent pe Instagram.

Fanii au remarcat că vedeta, în vârstă de 58 de ani, arăta complet diferit, iar unii dintre ei abia au recunoscut-o.

Vedeta country a postat o fotografie pe Instagram, etalându-și părul roz vibrant. Ea zâmbește cu toți dinții, privind fix în cameră

 

 

Deși Shania Twain arăta uimitor, mulți fani au comentat despre aspectul ei extrem de diferit. Un utilizator a spus: "Ce s-a întâmplat cu tine? De nerecunoscut", un altul a scris "Păcat că nu a putut accepta îmbătrânirea cu grație".

O a treia persoană a remarcat: "Primul meu gând a fost Michael Jackson".

În ciuda comentariilor negative, oamenii nu au putut ignora cât de tânără arăta vedeta de 58 de ani și mulți au complimentat-o. Un fan a exclamat: "Incredibil – Trăiește-ți cea mai bună viață." Alții s-au raportat la ea drept o "divă" și "superbă".

Cine este Shania Twain


Shania Twain a vândut peste 75 de milioane de albume pe plan mondial şi a devenit cântăreaţa cu cele mai multe discuri vândute din istoria muzicii country, dar a dispărut de pe scena muzicală din 2004 până în 2009, din cauza unor probleme din viaţa personală şi a unei "inerţii creative".

Ea a reînceput să susţină concerte live în anul 2011, dar cariera sa nu a mai continuat la acelaşi nivel de succes.

Shania Twain şi-a întrerupt cariera muzicală după un divorţ urât care a pus capăt căsniciei sale de 15 ani. Artista a aflat că soţul ei, producătorul de muzică sud-african Robert Lange, o înşela cu cea mai bună prietenă a ei, Marie-Anne Thiebaud. Shania a aflat toată povestea de la soţul acesteia, Frederic Thiebaud.

În mod ironic, după ce ambele cupluri s-au despărţit în 2010, Twain şi Frederic şi-au găsit consolarea unul în braţele celuilalt şi s-au căsătorit în 2011.

Cântăreaţa de muzică country-pop, în vârstă de 58 de ani, mamă a unui băiat, a vândut peste 60 de milioane de albume în perioada 1993 - 2005 şi a primit cinci premii Grammy.
Printre hiturile cântăreţei, pe numele său real Eilleen Regina Edwards, se numără "Come on over", "That don't impress me much" şi "Man! I feel like a woman".



Sursă: brightside
Foto: hepta

18 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod