Claudiu Bleonţ a divorţat, iar noua iubită îl va face tată la 54 de ani

Viaţa personală a lui Claudiu Bleonţ pare că întrece orice piesă de teatru. Cea mai recentă veste cu care şochează este aceea că a divorţat de regizoarea Andra Negulescu, după 12 ani de

Viaţa personală a lui Claudiu Bleonţ pare că întrece orice piesă de teatru. Cea mai recentă veste cu care şochează este aceea că a divorţat de regizoarea Andra Negulescu, după 12 ani de căsnicie. Ba mai mult, se pare că acesta şi-a refăcut viaţa şi aşteaptă un copil de la o altă femeie.

Claudiu Bleonţ s-a căsătorit cu regizoarea Andra Negulescu în anul 2001, iar relaţia lor părea una foarte solidă. Anul trecut, liniştea actorului a fost tulburată de acuzele de hărţuire sexuală aduse de Nadine. Acest episod avea să demonstreze că fosta lui soţie îi este alături orice s-ar întâmpla şi are încredere totală în el.

Deşi nu erau semne că cei doi se îndreaptă spre despărţire, Claudiu şochează cu vestea că a divorţat de fosta parteneră încă din luna ianuarie a acestui an.

Ba mai mult, recunoaşte că are o nouă iubită cu care o să aibă un copil.

"Am divorţat în ianuarie, la notar, discret. Pe parcursul relaţiei am epuizat toate condiţiile de a ne împlini. Momentele de divorţ prin care am trecut mi le asum, eu am acceptat, dar eu le-am provocat în adânc. Am decis de comun acord că e cea mai bună soluţie. A fost un proces care a durat o perioadă şi am ajuns să spunem că e mai bine aşa. Ce am pierdut am ajuns să înţeleg altfel. Când Andra a plecat nu mi-a spus că mă urăşte, nu au fost cuvinte grele sau reproşuri. Dacă Andra trece la atacuri e dreptul ei, nu mă va jigni.

Ea nu ştie că voi deveni tată...poate doar din această emisiune. A fost o perioadă în care am decis împreună să nu facem copii. Mi-am dorit, dar ştiu că greul unei sarcini cade în braţele femeii mai mult decât în ale bărbatului. A fost o decizie pe care ne-am asumat-o", a declarat Claudiu pentru Wowbiz.

Cât despre noua lui parteneră, spune că a plăcut-o încă din prima clipă în care a văzut-o. Numele ei este Iulia Lazăr, este o actriţă în vârstă de 37 de ani şi este persoana care îl va face tătic la 54 de ani.

"Anul acesta am început relaţia cu o nouă domnişoară.

Acum că voi deveni tată, este ceva între mi-am dorit şi s-a întâmplat. Pe Iulia Lazar am văzut-o pentru prima oară pe culoarul Teatrului Naţional din Craiova. Am văzut-o într-o piesă de teatru şi mi-a plăcut. Mi-am dorit un copil, cred că nu eram destul de matur şi de copt în celelalte relaţii. Dacă nu voi fi un tată bun, voi fi clar un bunic bun. Mă bucur că se întâmplă, mă bucur că Iulia a ales calea de mamă, ştiu că va fi o mamă bună şi mă va ajuta să fiu un tată bun. Când am aflat am rămas cu gura căscata", a mai adăugat actorul.

Controversatul actor a trecut prin trei divorţuri şi de fiecare dată şi-a găsit imediat o nouă parteneră.

Prima soţie a fost Irina Tapalagă cu care a stat 5 ani de zile, au urmat 14 ani de căsnicie cu bine cunoascuta Beatrice Rancea, iar acum a încheiat un mariaj de 12 ani cu Andra Negulescu, ne informează Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod