Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au mutat împreună. Urmează nunta?

Formează un cuplu de doar câteva luni, dar relaţia lor evoluează într-un ritm alert. Chiar dacă nimeni nu credea în iubirea dintre ei, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav demonstrează pe zi ce

Formează un cuplu de doar câteva luni, dar relaţia lor evoluează într-un ritm alert. Chiar dacă nimeni nu credea în iubirea dintre ei, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav demonstrează pe zi ce trece contrariul. Cei doi s-au mutat recent împreună şi par mai fericiţi ca niciodată.

După ce au spus "Adio" foştilor parteneri, Victor şi Bianca sunt mai maturi şi tratează povestea lor de iubire cu mare seriozitate. Deşi lucrurile evoluează rapid, paşii pe care îi fac sunt paşi care duc spre întemeierea unei familii. Invitată la "Acces Direct", roşcata a dezvăluit că s-a mutat împreună cu Victor şi că este mai fericită ca oricând.

"Este un bărbat pe care mă pot baza în orice situaţie, ştie să facă de toate şi care este mereu lângă mine, mai ales când este nevoie.

Pe viitorul îndepărtat vom avea probabil mulţi copii, doi măcar, o casă mare şi frumoasă, o afacere. Sunt lucruri normale, fireşti, pe care şi le doreşte toată lumea. Cred că Victor va fi un tătic bun. Eu îi gătesc ce ştiu. Dar el este bucătarul principal, este un om foarte sănătos şi găteşte extrem de bine, iar eu îl ajut. Da, recunosc, m-am mutat la Victor. Îmi vând apartamentul, are două camere, e în lacul Tei, într-un complex rezidenţial. Îl dau cu 100 şi ceva de mii de euro, negociabil, cu loc de parcare inclus.
Îl dau la pachet, mobilat, cu tot cu haine"
, a declarat Drăguşanca pentru "Acces direct".

Dacă la începutul relaţiei, Victor era reticent cu privire la căsătorie, acum lucrurile s-au schimbat. Fiecare dintre cei doi şi-au cunoscut "socrii", acesta fiind principalul motiv invocat de prezentatorul meteo.

"Ce nuntă? N-am înţeles întrebarea. Cum să ne căsătorim când eu nici măcar nu am dus-o acasă la parinţi şi nici eu nu i-am cunoscut pe ai ei? Suntem abia de două luni împreună", spunea Victor.

Nu a trecut mult timp de atunci şi Bianca şi-a dus iubitul în vizită la părinţii ei.

Roşcata a postat atunci pe pagina personală de Facebook fotografii cu ei doi şi o parte din familia ei.

"Vizita la părinţii mei a fost foarte emoţionantă. Victor nu i-a dus mamei flori de la el pentru că se puteau strica până atunci"
, a spus roşcata.

A urmat inevitabil şi întâlnirea Biancăi cu mama lui Victor, vedeta fiind profund încântată de "mama soacră".

"I-am cunoscut şi mama. Este aceeaşi zodie cu mine, găteşte extrem de bine. A fost aşa o frecvenţă foarte ok între noi. Compatibilitatea a fost maximă din prima.

Este o doamnă frumoasă şi cochetă. Se îmbracă aşa, cam în stilul meu. I-am cerut şi o fotografie cu o rochie verde, pe care vreau să mi-o fac şi voi spune tuturor că a fost purtată de mama lui Victor", spunea vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod