Ana Maria Prodan, însărcinată pentru a patra oară. La ce riscuri se expune

La începutul acestei săptămâni, Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecamf au aflat vestea că vor mai avea un copil. Sexy impresara va aduce pe lume cel de-al patrulea copil, iar acest lucru este

La începutul acestei săptămâni, Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecamf au aflat vestea că vor mai avea un copil. Sexy impresara va aduce pe lume cel de-al patrulea copil, iar acest lucru este destul de riscant. Pentru că vedeta a născut deja trei copii prin cezariană, o a patra operaţie de acest gen poate aduce complicaţii grave.

Cuplul Prodan-Reghe au împreună un băieţel pe nume Laurenţiu Jr. în vârstă de patru ani, dar fiecare dintre ei mai au copii din căsnicii anterioare. Ana Maria Prodan are două fetiţe din prima căsătorie, iar Reghe, un băiat care locuieşte cu prima lui soţie în Germania.

Cei doi îşi doreau să-şi mărească familia, chiar dacă acest lucru implică riscuri destul de mari.

"Aveam în plan să facem o fetiţă.

Poate aşa va fi, încă nu ştiu. Sarcina are doar 6 săptămâni", a spus impresara pentru Click.

Chiar dacă specialiştii o avertizează că îşi pune viaţa în pericol, vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să păstreze copilul şi se vede deja o mamă eroină.

"Noi ne dorim doar să fie sănătos. Băieţelul meu ştie că bebe este în burtică pus de o barză, ştie de fapt că acolo stă bebele, că de acolo papă bebele, şi el aşteaptă deja să iasă bebe de acolo să-i aducă un cadou mare. Fetele vor să fie tot fată. La mine sarcinile sunt cam din 12 în 12 ani. Toată lumea a ramas wow, la 41 de ani e cam greu, dar numai ce ne dorim noi contează.

Nu-mi este teamă, pentru că ştiu că sunt mult prea puternică, mai ales că aşa cum aţi spus voi, eu am întinerit cu zece ani. Voi fi mamă eroină şi voi lua şi bani de la stat că sunt mama a patru copii. Laur a plâns când a auzit că va fi iar tată", a spus Ana Maria la Acces Direct.

Cu toate că pare puternică, o apropiată a vedetei dezvăluie că aceasta are emoţii privind evoluţia sarcinii.

"Este a patra oară când va trebui să facă cezariană şi, la 41 de ani, asta poate fi o problemă. La prima sarcină nu a putut naşte natural, pentru că nu se aşezase copilul în poziţia bună. La fel s-a întâmplat şi la a doua sarcină.

Oricum, după prima cezariană n-a mai putut să nască altfel. Între timp a mai pierdut sarcini. Are ceva emoţii în acest sens", a declarat o prietenă a Anei, pentru ziarul citat.

Ba mai mult, Ionela Prodan, mama vedetei, nu a părut deloc încântată că fiica ei e însărcinată din nou, mai ales că a aflat vestea din presă.

"Eu nici nu ştiu şi dacă nu mi-a spus nici nu pot crede aşa ceva. Nu poate să fie o veste foarte bună că are 4 copii"
, a declarat Ionela Prodan pentru Acasă TV.

Din cauză că Ana Maria Prodan a născut deja de trei ori prin cezariană, există riscul de a-şi pierde uterul sau ca operaţiile anterioare să i se redeschidă.

"Ţinând cont şi de vârstă, şi de cele trei operaţii de cezariană precedente, e o sarcină cu un risc destul de mare.

Dar, la dorinţa pacientei, aceasta poate să îşi asume responsabilitatea pentru o nouă sarcină, chiar şi în situaţia în care urmează să facă o a patra cezariană. Există un risc de ruptură uterină, însă doar în cazul în care apar contracţii. În afara travaliului, nu există acest risc", a declarat un medic specialist pentru Libertatea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod