Siluete in forma de para

Indiferent daca sunt actrite, modele sau cantarete, se pare ca vedetele reusesc sa arate spectaculos intotdeauna, indiferent de forma corpului lor.
Iata cateva dintre celebritatile mandre de corpul lor, cu forma perfecta de para.

Jennifer Lopez: Una dintre cele mai cunoscute vedete cu un corp in forma de para este Jennifer Lopez. Cantareata a reusit sa transforme intr-un avantaj formele pe care le poseda. Jennifer este foarte mandra de corpul ei si nu incearca sa ascunda ceea ce unele persoane vad drept defecte.

America Ferrera
: Desi la prima vedere nu se poate observa, in spatele personajului "Ugly Betty" se ascunde o femeie frumoasa cu un corp care concureaza cu cel al cantaretei J.Lo.

Heidi Klum: Supermodelul, mama si sotia cantaretului Seal este dovada ca nu toate modelele sunt facute dupa acelasi tipar.
Heidi detine un corp extraordinar care apare foarte des reprezentand Victoria's Secret.

Beyonce Knowles: Frumoasa Beyonce isi doreste sa fie cunoscuta pentru talentul muzical si nu pentru formele corpului, insa stie si sa profite de fizicul atragator cu care este inzestrata.

Mischa Barton: Desi are o silueta zvelta, actriei nu-i lipsesc nici superbele curbe feminine pe care stie sa si le puna in valoare.

Shakira: Vedeta face parte dintre femeile cu un corp atletic, lucrat cu ajutorul dansului.

Keira Knightley: Desi uneori este criticata ca fiind prea slaba, Keira este avantajata de corpul tonifiat si de frumoasele curbe cu care partea inferioara a corpului este inzestrata.


Kristin Davis: Poate ca Charlotte este putin rezervata in "Sex and the City", insa Kristin stie cum sa-si evidentieze corpul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod