Gwen Stefani: "Trebuie sa te antrenezi in functie de cat mananci"

Gwen Stefani a recunoscut ca a avut nevoie de mult timp si multa munca pentru a scapa de kilogramele acumulate in timpul sarcinii, iar rezultatele obtinute sunt incredibile.
"Arata extraordinar acum. Are un corp cu adevarat tonifiat, iar abdomenul este de nota 10," recunoaste  antrenoarea Lauren Goldberg, care recomanda noilor mamici care-si doresc sa slabeasca, sa inceapa antrenamentele cat mai curand posibil dupa nastere.

Frumoasa blonda s-a antrenat timp de 3 luni, 5 zile pe saptamana, pentru a putea scapa de kilogramele deranjante. Dar nici inainte de a naste, cantareata nu a lenevit. Cu doar 2 saptamani inainte de a aparea micutul Kingston, Gwen a renuntat la antrenamente.


"Am lucrat impreuna cu un antrenor pe toata perioada sarcinii. Cu 2 saptamani inainte de a naste am decis sa ma opresc. La ultima sesiune de exercitii, am plans. Simteam ca nu mai pot. Si atunci m-am gandit ca sunt nebuna daca mai continui. Am facut sport toata viata pentru a ma mentine in forma. Am fost putin grasuta in adolescenta si nu mi-am dorit sa mai fiu astfel. Imi plac hainele foarte mult si pentru a arata bine in acestea trebuie sa depun efort si sa fac sacrificii," povesteste Gwen.


In legatura cu reusita sa, cantareata declara: "Nu exista niciun truc. Trebuie sa te ghidezi dupa formula: Trebuie sa te antrenezi in functie de cat mananci."

Cantareata recunoaste ca este obsedata de greutatea ei. "Conteaza foarte mult pentru mine greutatea pe care o am. Incerc ca pe masura ce inaintez in varsta sa nu-i mai acord atat de multa atentie. Este o risipa de timp. Am observat ca pentru persoanele care ma inconjoara nu conteaza daca sunt slaba sau grasa si ma accepta asa cum sunt.
Totul este in mintea ta."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod