Legume si fructe indicate in functie de afectiune

6 categorii de sucuri 1.  sucurile din fructe foarte dulci precum prunele, strugurii, fructe uscate;
2. sucurile din fructe cu o aciditate mai redusa: mere, pere, piersici, caise, visine, cirese;
3. sucurile din fructe cu aciditate ridicata: portocale, lamai, grepfrut, capsune si ananas;
4, sucurile din legume fructifere: rosii, castraveti, avocado, zucchini, dovlecei, ardei, vinete;
5.  sucurile din legume frunzoase: varza, spanac, salata verde, telina, patrunjel;
6. sucurile din legume radacinoase: morcov, telina, sfecla rosie, ceapa, cartofi, ridichi, patrunjel, telina.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai pe 9 Aug 2008, 10:42
    Legume

    Un articol scris la modul general de nespecialisti, ce nu ajuta nimanui. Exemplu afirmatia de mai jos este incorecta caci... nu insulina se reduce ci glicemia! "Unele sucuri contin ingrediente naturale cu proprietati medicinale, hormoni vegetali si substante antibiotice: de exemplu, fasolea verde reduce secretia de insulina, iar ...."

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod