Pentru ca sunt o bogatie de vitamine, minerale, enzime si zaharuri naturale care ajuta organismul in procesul de vindecare si regenerare celulara, accelerand recuperarea in diferite afectiuni.
Principalele beneficii:
- sucurile din fructe si legume proaspat stoarse nu necesita timp pentru digestie si toate substantele nutritive sunt absorbite in fluxul sanguin;
- sunt bogate in elemente alcaline care normalizeaza echilibrul acido-bazic al sangelui si tesuturilor, deoarece multe afectiuni prezinta o aciditate crescuta;
- calciul, potaisul si siliciul absorbite in organism previn imbatranirea prematura;
- unele sucuri contin ingrediente naturale cu proprietati medicinale, hormoni vegetali si substante antibiotice: de exemplu, fasolea verde reduce secretia de insulina, iar unii hormoni necesari pancreasului pentru a produce insulina se gasesc in sucul de castraveti si ceapa. De asemenea, sucurile proaspete de usturoi, ceapa, ridichi si rosii contin substante antibiotice.
Comentarii (1)
Un articol scris la modul general de nespecialisti, ce nu ajuta nimanui. Exemplu afirmatia de mai jos este incorecta caci... nu insulina se reduce ci glicemia! "Unele sucuri contin ingrediente naturale cu proprietati medicinale, hormoni vegetali si substante antibiotice: de exemplu, fasolea verde reduce secretia de insulina, iar ...."
Posteaza comentariu