Detoxifierea are rolul de a ajuta corpul să elimine toxinele care se acumulează. Unele alimente sunt recunoscute pentru această proprietate şi merită să fie introduse în meniul nostru zilnic.
Iată ce alimente te pot ajuta să elimini toxinele:
1. Sfecla roşie
O găseşti peste tot şi este foarte suculentă. Foloseşte-o în sucuri în combinaţie cu lămâia, morcovii, merele şi ghimbirul, astfel încât vei obţine o băutură proaspătă, plină de vitamine şi cu un puternic efect detoxifiant. De asemenea, răzuieşte sfecla roşie crudă şi peste salatele de crudităţi pe care le consumi vara, deoarece ea aduce un plus de fibre, vitamine, minerale şi nu generează o creştere bruscă a glicemiei în sânge.
2. Usturoiul
Este recunoscut din vremuri străvechi pentru multiplele sale proprietăţi. Datorită conţinutului ridicat de alicină, usturoiul este un ingredient minune pentru corp, favorizând eliminarea toxinelor. Est foarte important să-l consumi în stare crudă pentru a beneficia de efectele sale.
Comentarii (2)
Eu am facut o cura de detoxifiere cu pastura de albine. este foarte buna. Se cunosc rezultatele inca din prima saptamana de cura. Eu aveam ficatul marit si medicul un fitoterapeut mi-a recomandat pastura.
nu toate dietele ptr. slăbit cu fructe sunt bune ,am găsit pe site o dietă cu pepene ,astăzi am făcut o glicemie dala 89 am ajuns la 101 asta datorită zahărului din pepene plus alte produse care conțin glucide.
Posteaza comentariu