5. Mănâncă zilnic verdeţuri proaspete
Alături de orice mâncare gătită este bine să ai mereu o salată de crudităţi şi verdeţuri care asigură enzime esenţiale pentru digestie. Încearcă să pui mereu pe farfurie, alături de garnitură şi câteva frunze de rucola, spanac, salată verde, ceapă verde, busuioc, pătrunjel sau valeriană.
Comentarii (2)
rog detalii. multumesc
Atatea absurditati, de cand si pana cand branza de vaci, oaie, capra nu e un aliment sanatos? O fi mai buna "branza" din soia... asa ceva sa creada prostul. Apoi untul din smantana pasteurizata , nici asta nu e bun ci o fi mai bun cele de arahide, cocos, etc? Acest articol a fost scris de un ticnit sau o persoana adepta unei alimentatii absurde. Va rog sa nu dezinformatii oamenii. Cine spune ca produsele lactate nu sunt sanatoase? In privinta modului de a gati mancarea la cuptor sau steamer sunt de acord cu d-voastra.
Posteaza comentariu