Ingrediente
2 cani de fasole fiarta (folositi fasole cu boabe negre, Adzuki, patata, alba sau naut)
1 cana de dovlecel, inabusit
1 morcov
½ ceapa, toccata marunt
1 hasma mica
½ cana de supa miso sau alta supa de legume pentru a umezi putin boabele ( Miso - pasta obtinuta din soia fermentata)
1 lingura de zarzavaturi proaspete sau sub forma de praf (coriandru, salvie, patrunjel, cimbru, marar, busuioc, ghimbir, anason, chimion, menta, usturoi – toate sunt bune)
1.2 cana de orez brun fiert
Seminte de floarea-soarelui, daca doriti
Mod de preparare
Zdrobiti bine fasolea. Amestecati cu celelalte ingrediente si faceti mici turtite. Puneti-le la cuptor timp de 30 de minute, pana se rumenesc. Serviti cu sos-crema de avocado.
Reteta preluata din carte "Esti ceea ce mananci", de Dr Gillian Mc Keith, Editura Curtea Veche, Bucuresti, 2005
© Copyright:
Burgeri cu legume si fasole (4 burgeri)
Acum ai la indemana o optiune gustoasa si satioasa! Chiar si fara carne, acesti burgeri te vor face sa iti lingi degetele.
Posteaza comentariu