Adela Popescu. Cu ce-l hrăneşte pe iubitul ei, Radu Vâlcan

Adela Popescu gustând din mâncărica de mazăre pe care i-a făcut-o iubitului său, Radu Vâlcan

 

Mâncărică de mazăre

"După ce luni de zile Radu m-a răsfăţat cu reţete care mai de care, a venit rândul meu să-i arăt cum se găteşte, dom’ ne, la ţară", scrie vedeta pe blogul său personal.

Reţetă Adela Popescu

  • o cepuţă
  • un morcovel
  • un ardeiuţ grăsunel.


Un strop pe uleiuţ într-o tigăiţă. După ce se călesc cele mai sus menţionate, tăiate în prealabil, se adaugă şi măzărica împreună cu puţină apică şi bulionaş. Sare dupa gustuleţ. Cu căpăcelul pus, se lasă la foc vreo 20 de minuţele. Foi de dafin, mărăruţ şi pătrunjel.

"Am folosit diminutive pentru a fi ]n ton cu por'iile. Miiiiici, ca naiba!", scrie vedeta pe blogul său.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod