5 retete de primavara

Ciorba de urzici Ingrediente:
1/2 kg urzici;
o ceapa de marime medie;
2 morcovi;
30 ml ulei de masline;
100 ml de smantana,
3 catei de usturoi;
1/2 l bors sau zeama de lamaie;
leustean;
sare.

Mod de preparare: Se spala urzicile foarte bine si se pun la fiert. Dupa ce au dat in clocot se scot, se lasa putin la racit si se taie. Apa in care s-au fiert se bea ca atare. Se pun din nou la fiert, intr-o alta apa, se taie si se adauga ceapa si morcovul. Cand sunt bine fierte, se adauga borsul sau zeama de lamaie. Se ia de pe foc si se drege cu smantana. Se condimenteaza cu usturoi si leustean.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabi pe 13 Mar 2009, 21:58
    retete excelente

    sa mai prezentati si alte retete,sunt simplr si la indemana oricui

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod