5 cartofi
1/2 vinegreta
sare si piper, dupa gust
200 g de morcovi taiati cubulete
1 cana de rosii pitice taiate in jumatati
1 avocado mediu
seminte de dovleac prajite (pentru topping)
Mod de preparare:
- se lasa la cuptorul cu microunde sau la cuptor cartofi pana ii patrunde putin, insa sa ramana mai tari;
- se pun apoi intr-un bol cu apa rece;
- dupa racire se decojesc si se taie cubulete;
- se amesteca intr-un bol cu vinegreta si cu morcovii fierti si se presara sare si piper;
- aseaza pe un platou frunze de salata verde si pune compozitia cu cartofi in centru;
- aranjeaza bucatile de rosii si cele de avocado la marginea platoului;
- presara deasupra compozitiei semintele de dovleac prajite.
Comentarii (3)
Pilaful de orez mi se pare interesant am incercat si eu asa ceva dar am folosit in loc de orez fasole verde congelata...dar merita sa incec si varianta propusa de voi. Merci.
Contrast cam mare intre legumele fierte si semintele crude. Semintele crude, neprajite, se sparg greu intre dinti, in plus se mai agata cojile intre dinti uneori.
va multumesc, mi-ati dat idei inovatoare si indraznete!
Posteaza comentariu