10 alimente care previn cancerul
8 din 11
Seminţele de cânepă
Atât seminţele, cât şi uleiul de cânepă presat la rece au un efect benefic în corp, stimulând producţia melatoninei care a fost îndelung studiată şi s-a demonstrat că încetineşte şi stopează dezvoltarea tumorilor canceroase. Numeroase studii realizate până în prezent au arătat că în unele forme de cancer, efectul a fost atât de puternic încât s-a ajuns la remisia tumorilor, scrie site-ul Naturalon.com
Pe aceeasi tema...
- Cele mai cancerigene alimente pe care le consumi frecvent
- Obiceiuri banale care pot favoriza apariţia cancerului
- Primele semne de cancer: cum le recunoşti?
- 5 lucruri pe care trebuie să le faci ca să ai plămânii sănătoşi
- Ce schimbări se produc în corp după ce renunţi la fumat. E incredibil!
- Experiment: Dovada că fumatul îmbătrâneşte! Imagini spectaculoase
- Fumatul: 5 efecte dezastruoase asupra tenului
- Cei mai importanţi 10 paşi ca să renunţi la fumat pentru totdeauna
- Primele simptome ale cancerului de piele: la ce să acorzi atenție
Comentarii (1)
curcuma, curcuma si iar curcuma!!! Asta e numele ei, turmericul e denumirea anglofona,
Posteaza comentariu