Ziua 5
Mic dejun - Terci de ovăz făcut în apă şi amestecat cu puţin lapte, felii de banană, stafide şi scorţişoară.
Prânz - Sandviş cu pâine integrală, ton, rucola, capere, ţelină apio, pătrunjel, ceapă verde, sare, piper şi zeamă de lămâie.
Cină - Salată de verdeţuri cu o bucată de carne de vită/porc slabă la grătar.
Ziua 6
Mic dejun - Două ochiuri făcute fără ulei într-o tigaie non-aderentă.
Prânz - Salată de cuşcuş integral cu ceapă verde, pătrunjel verde, boabe de năut din conservă, ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare şi piper.
Cină - Hummus cu crackers din secară şi legume făcute la abur.
Ziua 7
Mic dejun - Smoothie cu lapte vegetal, banana, căpşuni şi puţină scorţişoară.
Prânz - Tartine cu spanac sote şi hummus.
Cină - Piept de pui la grătar alături de morcovi şi cartofi copţi la cuptor. Se taie cartofii şi morcovii, se stropesc cu ulei de măsline şi condimente, după care se lasă la cuptor 40 de minute.
Posteaza comentariu