2 salate verzi taiata
2 linguri cu otet sau mai mult in functie de preferintele fiecaruia
1/4 pahar cu maioneza
1/4 pahar cu iaurt simplu
1 morcov taiat
2 pahare cu piept de pui prajit, taiat in cubulete
1 para
4 linguri cu nuci taiate in jumatate
sare si piper dupa gust
Mod de preparare
- para este spalata si curatat, dupa care este taiata in 4 pe lungime;
- dupa ce au fost scoase semintele, fiecare bucata mai mai fi taiata in alte 3-4 parti;
- salata verde este taiata, amestecata cu otet si aranjata pe 2 farfurii;
- intr-un bol amesteca iaurtul si maioneza si adauga sare si piper dupa gust;
- intr-un alt bol amesteca puiul si morcovul, dupa care aseaza-le deasupra salatei;
- deasupra puiului este pus sosul din iaurt si maioneza;
- aranjeaza feliile de para in jurul puiului si nucile peste pere.
- se serveste imediat.
Comentarii (1)
interesanta reteta aceasta am sa o prepar sa vad ce imi iese :)
Posteaza comentariu